Microsoft kupuje Obsidian Entertainment?

Obsidian Entertainment je za svojih 15 godina postojanja stekao kultni status u industriji video igara i proslavio se igrama kao što su Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, Alpha Protocol i mnoge druge, tako da sada nije čudo da je zapao za oko jednoj od najjačih kompanija na svetu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Anonimni izvori bliski kompaniji su za Kotaku izneli da je kompanija Microsoft u razgovoru sa čelnicima studija Obsidian u vezi kupovine, a čak je otkriveno da je 90 odsto dogovora završeno i da će pregovori uskoro biti privedeni kraju, piše Play.

Zvanične potvrde o ovome nema, ali je velika verovatnoća da je ovo istina, pošto je Microsoft u stalnoj potrazi za novim kvalitetnim studijima koje bi doveo pod svoj krova kako bi proširio ponudu ekskluziva, o čemu najbolje govori to da su letos prisvojili popularne studije kao što je Ninja Theory i Undead Labs.

Gejming

U pripremi novi dokumentarac o GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

Gejming petak 19.10. 08:35 Komentara: 1

Review: NBA 2k19

OK, odmah na početku da razjasnimo neke stvari. Ljut sam na 2K odavno. Mnogo su se ljudi opustili poslednjih par godina i ušao sam u pisanje ove recenzije sa dozom predrasude, jer mi se čini da simulacija košarke odavno nije toliko stagnirala kao poslednjih, otprilike, 5 godina.

Gejming petak 12.10. 15:30 Komentara: 9
strana 1 od 13 idi na stranu