Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija

Sada je u toku rad na novoj igri iz ovog fantastičnog serijala, ali ona trenutno nosi status super tajnog projekta sa kodnim imenom “Parkside”. Pošto je reč o tajnom projektu, drugih detalja za sada nema, ali se nadamo da će nam uskoro biti otkriveno šta se to krčka u 2K Gamesu.

Ovu informaciju su otkrili developeri iz studija Hangar 13(koji je u vlasništvu kompanije 2K), zaslužni za Mafia III, u razgovoru za Kotaku gde je akcenat je bio na neuspehu koji je doživeo treći nastavak Mafia igara, kao i posledicama toga.

Veliki deo tima koji je radio na ovoj igri je nažalost izgubio posao, i prešao da radi negde drugde, a jedan deo je prebačen u susedni studio da radi na nenajavljenoj BioShock igri.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Ovo je RPG u kome igrate kao prodavac u brzoj hrani

Naslov vam možda zvuči čudno, ali upravo o tome se radi u ovoj retro psihodeličnoj igri koja se juče pojavila na Kickstarteru, i koja je za svega jedan dan uspela da prikupi tražena sredstva, tako da će biti zanimljivo pratiti dokle će da dogura i koji će biti “stretch” ciljevi, kojih trenutno još uvek nema jer verujemo da ni sam autor nije očekivao ovako brz uspeh.

Gejming ponedeljak 23.04. 18:17 Komentara: 0

Review: Long Gone Days

Pred nama je indie projekat novog studia pod nazivom BURA, koji će nam ispričati jednu vojnu priču na možda ne toliko standardan način i tok na koji su navikli svi koji vole da igraju pucačine.

Gejming nedelja 22.04. 20:15 Komentara: 0
strana 1 od 294 idi na stranu