Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija

Sada je u toku rad na novoj igri iz ovog fantastičnog serijala, ali ona trenutno nosi status super tajnog projekta sa kodnim imenom “Parkside”. Pošto je reč o tajnom projektu, drugih detalja za sada nema, ali se nadamo da će nam uskoro biti otkriveno šta se to krčka u 2K Gamesu.

Ovu informaciju su otkrili developeri iz studija Hangar 13(koji je u vlasništvu kompanije 2K), zaslužni za Mafia III, u razgovoru za Kotaku gde je akcenat je bio na neuspehu koji je doživeo treći nastavak Mafia igara, kao i posledicama toga.

Veliki deo tima koji je radio na ovoj igri je nažalost izgubio posao, i prešao da radi negde drugde, a jedan deo je prebačen u susedni studio da radi na nenajavljenoj BioShock igri.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Prijave protiv Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store

Fin Mirstad, direktor odseka za digitalne usluge u norveškom Savetu za zaštitu potrošča, kaže da su digitalni distributeri video-igara i previše izbegavali da shvate da i oni potpadaju pod zakone i regulacije Evropske unije, te je ova organizacija rešila da podnese prijavu protiv četiri najveća digitalna distributera – Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store.

Gejming nedelja 29.04. 10:55 Komentara: 1

Breath of the Wild najprodavanija Zelda igra u istoriji

U nedavnom izveštaju koji je objavila kompanija Nintendo, objavljeno je da se Breath of the Wild do sada prodao u 8,48 miliona kopija za Switch, kao i dodatnih 1,5 miliona kopija za Wii U, što ovu Zeldu čini najprodavanijom Zeldom u istoriji ove franšize, sa skoro deset miliona prodatih kopija.

Gejming subota 28.04. 18:48 Komentara: 3

Review: Warhammer: Vermintide 2

Živimo u Krajnjim Vremenima. Sve je mrtvo, a šta nije, pokušava da vas ubije. Skaveni su već jednom harali Ubersreikom, istrebivši ovaj srednje veliki grad života. Samo pet heroja je uspelo da se odupre i probije opsadu grada.

Gejming četvrtak 26.04. 17:46 Komentara: 0

Stigao četvrti po redu God of War /VIDEO

Ova igra nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ljubitelji nordijske mitologije, spremite se, jer su Sony i Studio Santa Monica izbacili novi deo, četvrti po redu, God of War! Glavni junak Kratos, koji je pustio i bradu, živi kao čovek, otac i van senke bogova!

Gejming četvrtak 26.04. 13:59 Komentara: 8
strana 1 od 23 idi na stranu