Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija

Sada je u toku rad na novoj igri iz ovog fantastičnog serijala, ali ona trenutno nosi status super tajnog projekta sa kodnim imenom “Parkside”. Pošto je reč o tajnom projektu, drugih detalja za sada nema, ali se nadamo da će nam uskoro biti otkriveno šta se to krčka u 2K Gamesu.

Ovu informaciju su otkrili developeri iz studija Hangar 13(koji je u vlasništvu kompanije 2K), zaslužni za Mafia III, u razgovoru za Kotaku gde je akcenat je bio na neuspehu koji je doživeo treći nastavak Mafia igara, kao i posledicama toga.

Veliki deo tima koji je radio na ovoj igri je nažalost izgubio posao, i prešao da radi negde drugde, a jedan deo je prebačen u susedni studio da radi na nenajavljenoj BioShock igri.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Svi gresi GTA: Da li ste za šoljicu kafe?

Još od praktično 90-ih, kada su se pojavile prve „krvave“ pucačine kao što su DOOM i Wolfenstein, pa sve do današnjih dana kada vidimo da su igre i dalje kec iz rukava kada neko treba da se optuži za dečije nasilje, uvek je bio lako uperiti prstom u nešto što onaj ko upire obično ni ne razume.

Gejming nedelja 15.07. 15:16 Komentara: 8

Potvrđeno je: Stiže nova Witcher igra

Još uvek nismo saznali kada ćemo moći da zaigramo Cyberpunk 2077, i pored predstavljanja na E3 sajmu, ali ono što sada sigurno znamo je da cenjeni CD Projekt Red ima na umu rad na novoj igri iz Witcher univerzuma, ali da je Geraltu ipak rečeno zbogom.

Gejming subota 14.07. 21:22 Komentara: 11

Prvi pogled na Dying Light 2

Nastavak odlične parkur zombi akcije Dying Light, najavljen je na ovogodišnjem E3, kada je i otkriveno da je Kris Avelon jedan od ključnih ljudi zaduženih na priči.

Gejming sreda 11.07. 08:12 Komentara: 3
strana 1 od 302 idi na stranu