Vampyr dobio datum izlaska u novoj epizodi veb-serije Dontnoda

Kao što smo donekle i očekivali, studio Dontnod je u novoj, ujedno i poslednjoj, epizodi kratkog veb-serijala za Vampyr otkrio tačan datum izlaska – 5. jun.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Četvrta epizoda serijala vezanog za ovaj akcioni RPG govori o “Pričama iz Mraka”, odnosno o važnosti izrade imerzivne igre sa odgovarajućom atmosferom Londona pogođenog španskom groznicom i ostavljanja jakog utiska na igrače.

U prethodnim epizodama kreatori su govorili o glavnom protagonisti, različitim vrstama vampira, dizajniranju okruženja i prikladne muzike, kao i o jako zanimljivoj mogućnosti pacifističkog prelaska igre bez ijednog načinjenog ubistva.

Priča prati Džonatana Rejda, lekara koji za vreme opake bolesti vodi dvostuku borbu – za spasavanje života obolelih i borbu protiv svoje žeđi za krvlju. Glavni karakter će posedovati drvo veština koje će biti moguće nadograđivati raznim sposobnostima koje pomažu u progresiji kroz priču.

Vampyr 5. juna izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, a prednaručivanje je već omogućeno po ceni od 50$.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: The Inpatient

Na leto 2015. godine studio Supermassive Games je sve prijatno iznenadio sjajnim hororom Until Dawn koji spada u žanr interaktivne drame. Ovaj psihološki horor triler nam je doneo sjajnu atmosferu i odličnu priču, sa veoma, veoma, strašnim trenucima, tako da ni uspeh nije izostao.

Gejming petak 23.02. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu