Vampyr dobio datum izlaska u novoj epizodi veb-serije Dontnoda

Kao što smo donekle i očekivali, studio Dontnod je u novoj, ujedno i poslednjoj, epizodi kratkog veb-serijala za Vampyr otkrio tačan datum izlaska – 5. jun.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Četvrta epizoda serijala vezanog za ovaj akcioni RPG govori o “Pričama iz Mraka”, odnosno o važnosti izrade imerzivne igre sa odgovarajućom atmosferom Londona pogođenog španskom groznicom i ostavljanja jakog utiska na igrače.

U prethodnim epizodama kreatori su govorili o glavnom protagonisti, različitim vrstama vampira, dizajniranju okruženja i prikladne muzike, kao i o jako zanimljivoj mogućnosti pacifističkog prelaska igre bez ijednog načinjenog ubistva.

Priča prati Džonatana Rejda, lekara koji za vreme opake bolesti vodi dvostuku borbu – za spasavanje života obolelih i borbu protiv svoje žeđi za krvlju. Glavni karakter će posedovati drvo veština koje će biti moguće nadograđivati raznim sposobnostima koje pomažu u progresiji kroz priču.

Vampyr 5. juna izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, a prednaručivanje je već omogućeno po ceni od 50$.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu