Halo Wars 2 dobija crossplay između PC i Xbox One igrača

Kompanija Majkrosoft ulaže velike napore u spajanju igračkih baza, odvojenih hardverom, tako da će veoma uskoro za Halo Wars 2 omogućiti crossplay između Xbox One igrača i onih sa Windows 10 operativnim sistemom.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Ova funkcionalnost je najavljena u vestima za sve postojeće igre u Halo franšizi, gde je razvojni studio, 343 Industries, objavio: “Kao Xbox Play Anywhere naslov, igrači su mogli da uživaju u Halo Wars 2 na konzoli i PC-u, ali to do sada nije uključivalo cross platform onlajn igranje”.

Navedeno je još i da je omogućavanje crossplay funkcionalnosti nešto što ni sami developeri nisu očekivali da će biti moguće u trenutnoj fazi razvoja igre.

Halo Wars 2 takođe dobija podršku za Xbox Arenu, što znači da će igrači moći lakše da organizuju onlajn turnire. Uskoro dolazi i poboljšano izdanje pred izlazak Xbox One X konzole.

U vestima su najavljene i druge brojne novine za Halo 5, u vidu dodatnog sadržaja, poboljšane grafike, i novih modova.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: Tower 57

Developer Pixwer nam stiže sa svojim čedom – Tower 57 – brzopoteznom pucačinom sa pogledom iz ptičije perspektive, izrađenom u simpatičnom i živopisnom 16-bit stilu, kakav smo viđali kod AMIGA uređaja.

Gejming petak 16.02. 18:15 Komentara: 1

Review: Gorogoa

Tog jutra kada sam odigrao Gorogoru ustao sam ranije nego obično. Kako sam znao da je igra poprilično kratka, učinilo mi se da je idealna prilika da uhvatim jedan džep slobodnog vremena. Oh, kako sam srećan što sam upravo to lepo jutro izabrao za prelazak ovog malog remek-dela industrije video igara.

Gejming ponedeljak 12.02. 10:45 Komentara: 2
strana 1 od 281 idi na stranu