Stariji Samsung telefoni dobijaju funkcije kamere iz Galaxy S22 serije

Samsung je počeo sa isporukom ažuriranja koje na starije Samsung uređaje donosi funkcije kamere koje ima najnovija Galaxy S22 serija.

Tehnopolis

Izvor: B92, WCCFTech

Petak, 25.02.2022.

14:21

Stariji Samsung telefoni dobijaju funkcije kamere iz Galaxy S22 serije
Foto: Roman Arbuzov / Shutterstock.com

Jedna od ovih funkcija je i mogućnost uklanjanja senki, odsjaja i objekata iz fotografije.

Ažuriranje je primenjeno samo na Photo Editor, a deo je Labs inicijative. Korisnik će morati da ima instaliranu najnoviju verziju aplikacije, zajedno sa plaginovima.

Takođe, potrebno je pritisnuti na meni sa tri tačkice, a potom Labs. Nakon toga, moguće je podešavanje Shadow i Reflection erasera. Nakon toga, možete se vratiti u Editor i pritisnuti ponovo tri tačkice i izabrati Object eraser opciju.

Pored Galaxy S22 i Galaxy S21 serije uređaja, funkcije će biti dostupne na Galaxy S10 i Note 10 seriji, kao i uređajima iz srednjeg segmenta kao što je A52.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: