iPhone SE 4 dobija veći ekran

Gašenje proizvodnje iPhone mini modela označilo je da će iPhone SE biti jedina opcija za one koji žele manji iPhone. Ali, izgleda da će se i to promeniti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2022.

09:00

iPhone SE 4 dobija veći ekran
Foto: Wachiwit / Shutterstock.com

Prema navodima, Apple već planira da na iPhone SE doda veći ekran. To znači i da će iPhone SE postati veći, prema saznanjima analitičara Rosa Janga, a imaće dsplej veličine 6,1 inč.

Međutim, iPhone SE 4 neće koristiti isti pristup kao Appleovi premijum modeli. Zadržaće LCD panel i izrez u vrhu ekrana, što će mu omogućiti da ostane pristupačnija alternativa u odnosu na skuplje iPhone modele.

Za sada nije poznato da li Apple planira da predstojeći iPhone SE model opremi Face ID podrškom, a ukoliko se to desi ovaj senzor bi bio integrisan u pomenuti izrez.

Apple će svakako ponuditi biometrijsku verifikaciju, pa postoji velika šansa da će Face ID takođe biti implementiran u naredni iPhone SE model.

Očekuje se da će iPhone SE 4 biti predstavljen 2024. godine, tako da Apple ima još uvek dovoljno vremena za detalje i eventualne izmene koje želi da donese sa novim modelom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: