PayPal: Trenutno nemamo novosti vezane za Srbiju

Nakon što se prošlog petka na društvenim mrežama pojavila vest da bi PayPal mogao omogućiti građanima Srbije primanje novca od 8. oktobra, u ekskluzivnom razgovoru za Netokraciju, Damien Perilat, direktor PayPala za region Centralne i Istočne Evrope, izjavio je da u ovom trenutku nemaju nikakve novosti vezane za Srbiju.

Netokracija.com
Podeli

Perilat je dodao da mu je drago što državljani Srbije pokazuju toliko interesovanje za PayPal, i da ova kompanija vidi Srbiju kao tržište od interesa.

Uprkos informacijama koje su se pojavile u sekciji Opšti uslovi na zvaničnom web sajtu, Daminen je odbio da potvrdi dolazak mogućnosti naplate početkom oktobra, međutim, to i dalje ne isključuje da bi PayPal u skorije vreme mogao da objavi vesti od šireg značaja za Srbiju, kao i za njene mnogobrojne građane koji željno iščekuju funkciju primanja novca iz inostranstva.

Aktuelno

Google pokušava da smanji Samsungov uticaj na Android?

Kada su u pitanju Android uređaji, uobičajeno je da različiti proizvođači smartfona stavljaju svoj softver preko Googleove „čiste“ verzije Androida. Međutim, čini se da Google sada želi da njegovi partneri takođe stave kompanijin softver u prvi plan u svojim Android telefonima.

Aktuelno subota 27.09. 16:16 Komentara: 45

Microsoft želi da Samsung zameni Android za WP

Danas se Satja Nadela, CEO Microsofta, sastao sa Li Je-jongom, predsednikom kompanije Samsung Electronics, a dvojica zvaničnika su razgovarali o problemima koje dve kompanije imaju, ali i budućoj saradnji i mogućnosti da južnokorejski gigant sa Androida pređe na Windows.

Aktuelno utorak 23.09. 20:28 Komentara: 57
strana 1 od 14 idi na stranu