Kraj za Jelenu u drugom kolu

Srpska teniserka Jelena Janković učešće na turniru u Sidneju završila je već u drugom kolu porazom od Viktorije Azarenke iz Belorusije.

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2012.

08:59

Default images

Azarenka je do trijumfa došla sa 6:4, 6:2, posle jednog sata i 20 minuta igre i sada je očekuje duel sa Francuskinjom Marion Bartoli, koja je pobedila Jelenu Dokić sa 6:0, 6:3.

Posle poraza Jankovićeve, Srbija je ostala bez predstavnica u singlu pošto je Ana Ivanović eliminisana već u prvom kolu, dok se Bojana Jovanovski nije ni plasirala u glavni žreb.

Jankovićeva i Azarenka, treća teniserka sveta, vodile su veliku borbu u prvom setu, ali joj je jedan brejk više bio dovoljan da ga osvoji sa 6:4. Iako je početkom drugog seta Jankovićeva nagovestila veći otpor, usledio je odgovor Beloruskinje. Srpska teniserka povela je sa 1:0, ali je potom Azarenki dozvolila da osvoji pet uzastopnih brejkova. Iako joj je u sedmom gemu prekinula niz, već u narednom beloruska teniserka slavila je zasluženi trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: