HiT Gorica blokira Galešića

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Galešić i dalje ne može da nastupa za Partizan iako jejoš pre mesec i po dana stigao u Humsku.

Izvor: AK

Nedelja, 01.08.2010.

11:04

Default images

Zbog odugovlačenja Hit Gorice, njegovog bivšeg kluba, i FS Slovenije, setifikat još nije stigao u Beograd, zbog čega nije prijavljen za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Tačno je da postoji spor ti strane, ali je slučaj blizu rešenja i verujemo da će Galešić uskoro da dobije papire, kako bi bio registrovan“, istakao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Problem oko izdavanja sertifikata pojačan je podatkom da je Galešić u Partizan stigao kao slobodan igrač. Slovenci pokušavaju da obmanu „crno-bele“ drugačijim tumačenjem činjenica, smatrajući da zaslužuju više novca nego što im pripada na osnovu obeštećenja. Dok se spor ne reši Galešić može samo da trenira, ne i da igra zvanične utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: