Hemofarm nije došao, Partizan prvak

Košarkaši Partizana osvojilu su devetu uzastopnu titulu državnog prvaka, pošto košarkaši Hemofarma nisu doputovali u Beograd na treći meč finalne serije.

Izvor:

Petak, 18.06.2010.

18:02

Default images

Igrači Partizana su izašli na teren hale Pionir, na kojem su sudije u 18 sati podbacile loptu, čekalo se 15 minuta, ali igrači Hemofarma se nisu pojavili.

Treća utakmica finalne serije registrovana je u korist Partizana službenim rezultatom 20:0, pa su "crno-beli" slavili sa 3:0 u seriji i osvojili 17. titulu u istoriji kluba.

U Pioniru se okupilo oko 4.000 gledalaca, koji su sa "crno-belima" proslavili titulu.

Uprava Hemofarma ranije je objavila je da klub neće igrati treću utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije sa Partizanom, a kao razlog za to naveli bezbednosne razloge i neujednačen kriterijum suđenja.

Partizan je sezonu završio veoma uspešno. Pored titule prvaka Srbije, osvojio je regionalnu NLB ligu i nacionalnog Kup Radivoja Koraća, a igrao je i na završnom turniru Evrolige u Parizu, gde je osvojio četvrto mesto.

Medalje košarkašima Partizana predao je komesar košarkaške Superlige Tihomir Bubalo, a pehar kapitenu "crno-belih" Petru Božiću uručio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić.

Titulu prvaka Srbije osvojilu su: Lorens Roberts, Stefan Sinovec, Lester Bo Mekejleb, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Sava Lešić, Nemanja Bešović, Aleksandar Mitrović, Petar Božić, Aleksandar Marić, Jan Veseli, Branislav Đekić i Slavko Vraneš na čelu sa šefom stučnog štaba Duškom Vujoševićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: