Netsi otpustili trenera Frenka

Ekipa Nju Džersi Netsa otpustila je u nedelju dosadašnjeg trenera Lorensa Frenka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2009.

10:22

Default images

Otkaz je došao samo nekoliko sati pošto je ekipa, koja trenutno igra turneju po zapadu, ušla u istoriju najgorim početkom sezone i skorom 0-17. Ekipa Nju Džersija počela je sezonu sa timom koji nije imao veliku zvezdu, na to su se nadovezale i povrede vodećih igrača Devina Herisa i Kortnija Lija.

Odluku da se otpusti Lorens Frenk, koji je u poslednjoj godini ugovora sa Netsima, doneo je predsednik kluba Rod Torn, koji je na kraju “poklekao” pred zahtevima ostalih vodećih operativaca kluba, uključujući i GM-a Kikija Vanderveja, koji je najizgledniji kandidat za mesto V.D trenera.

Netsi su u periodu velike tranzicije, pošto se ekipa seli u Bruklin, a vlasnik Brus Retner želi uz novu dvoranu, da angažuje i najmanje jednu veliku zvezdu tokom narednog prelaznog roka.

Lorens Frenk je na klupu Netsa seo 2004.godine (zameno je Bajrona Skota), a za 5 sezona, tri puta je sa timom ulazio u plej of, i dva puta osvajao i titule u Atlantik diviziji. Sa Netsima ima skor od 224 pobede i 241 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: