"Imali su prilično turbulentnu sezonu"

Košarkaši Igokee od 17 sati dočekuju Cibonu u 24. kolu ABA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2023.

08:15

Foto: ABA liga/ Marija Vuruna

Ekipa Vladimira Jovanovića trenutno je na 11. mestu na tabeli regionalnog takmičenja, dok je tim iz Zagreba na poziciji ispred.

“Naš sledeći protivnik je ekipa Cibone koja igra dobro ove sezone, a posebno poslednjih nekoliko utakmica gde su prilično, možda i neke utakmice neočekivano pobedili s obzirom na probleme koje su imali. Igraju jako atipično, sa promenama odbrane i raznovrsni su u napadu i sigurno je da protiv njih treba velika koncetracija da se ispune defanzivni zadaci i velika energija da se isparira u svakom drugom smislu. Mi igramo na domaćem terenu, imamo seriju pobeda i u dobrom smo raspoloženju, ali pre svega moramo da imamo dobar stav i dobro ponašanje na terenu. Pored svih kadrovskih problema koji su nas zadesili u poslednje vreme, moramo da odigramo jednu dobru utakmicu na domaćem terenu i da na kraju budemo zadovoljni i igrom i rezultatom", rekao je Jovanović.

Trener Cibone Josip Sesar veruje da će njegov tim

"Igokea je imala prilično turbulentnu sezonu jer su im odlazili važni igrači, imali su i neke povrede, kao i promenu trenera. Trebalo im je neko vreme da se bolje poslože, ali kolega Jovanović radi dobar posao, što potvrđuju i tri vezane pobede s kojima nas dočekuju. Ostali su bez najboljeg igrača Tanackovića i sigurno im je to problem u rotaciji, ali ni mi ne možemo računati na Bundovića što nam je svakako hendikep. Idemo se tamo da se naigravamo i odigramo što bolje možemo", poručio je Sesar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: