"Moramo da nađemo rešenje za FK Partizan, preti mu katastrofa"

Ostoja Mijailović rekao je da što pre treba da se nađe rešenje za FK Partizan, koji trenutno prolazi kroz tešku fazu.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2023.

17:51

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Mijailović je na mestu predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan podneo ostavku, ali je brzo posle toga reizabran na funkciju, uz podršku dve trećine članova Sportskog društva.

"Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne sme da propusti“, istakao je Mijailović, prvi čovek Sportskog društva i košarkaškog kluba Partizana.


"Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, videćemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rešenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina", zaključio je Ostoja Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

214 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: