Transfer karijere – Lazarević u Interu

Reprezentativac Srbije i jedan od 10 najboljih futsalera sveta u prethodnoj sezoni, Jovan Lazarević, potpisao je ugovor sa španskim velikanom Interom.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.02.2023.

20:22

Transfer karijere – Lazarević u Interu
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Lazarević se petostrukom prvaku Evrope i višestrukom nacionalnom šampionu obavezao na troipogodišnju saradnju, odnosno do leta 2026.

To je ujedno i jedan od najvećih i najznačajnijih ugovora u istoriji srpskog futsala.

"Poruka svim mladim igračima u Srbiji je da ako nešto zaista žele, da to mogu i da ostvare uz veliki rad i trud", rekao je Lazarević za TV Arena Sport i potvrdio ove informacije.

Jovan je futsalom počeo da se bavi 2016. i za nepunih sedam godina došao je do ugovora sa timom kakav je Inter, jednim od najtrofejniji evropski i španskih klubova, koji je titulu državnog prvaka osvajao 14 puta i jedini koji je to uspeo da učini pet sezona u nizu.

Momak iz Smedereva, rođen pre 25 godina, prethodnih desetak meseci je nastupao takođe Španiji, ali za Valdepenjas, u koji je stigao nakon sjajne role u ruskom Tjumenu, sa kojim se plasirao i na fajnal-for Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: