"Uradio bih sve da dovedem Vlahovića"

Interesovanje za Dušana Vlahovića konstantno raste, a on iz nedelje u nedelju nastavlja da trese mreže u Seriji A.

Izvor: SS

Sreda, 08.12.2021.

18:20

EPA-EFE/Claudio Giovannini

Jedan od najzainteresovanijih je već duže vreme torinski Juventus, čiji bivši fudbaler Alesio Takinardi poslao poruku čelnicima kluba da krenu po srpskog napadača.

"Jesam li očekivao ovakvu krizu Juventusa? Iskreno nisam. Na početku sezone sam bio ubeđen da će se boriti za Skudeto, a umesto toga će im biti užasno teško da stignu i do Lige šampiona. Četiri najbolja tima su trenutno superiorna", rekao je Takinardi za "Il Đornale", pa dodao:

"Juventusu su neophodni Vlahović i Zakarija da bi se vratili na vrh. Ja bih uradio sve da ih dovedem u Juventus. Perfektni su za 4-2-3-1 formaciju koju Masimilijano Alegri forsira već neko vreme", rekao je Takinardi.

Srpski fudbaler ove sezone je postigao 15 golova na 17 odigranih utakmica u svim takmičenjima.

Fiorentinu je iz zone ispadanja doveo do borbe za evropska takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: