"Opet gubimo meč zbog naših grešaka u finišu"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić sumirao je utiske posle poraza od minhenskog Bajerna u Beogradu.

Izvor: MS

Utorak, 02.03.2021.

23:30

Starsport

Zvezda je opet izgubila u tesnoj završnici 78:76, a Radonjić je pokušao da pronađe razloge zašto se to često dešava.

"Igrali smo više od 30 minuta dobro, ali nije dovoljno da se pobedi ovako iskusna i kvalitetna ekipa", počeo je Radonjić prvo na engleskom jeziku u formalnom delu.

Potom je prešao na srpski jezik i detaljnije analizirao.

"Neka najkraća analiza ispada da smo gubili nekoliko utakmica u poslednjim minutima zbog naših grešaka. Na ovom nivou se one kažnjavaju. Dobru igru nismo uspeli da valorizujemo, dok su oni bili vrlo skocentrisani i na kraju su uspeli da slave", dodao je crnogorski trener.

Crveno-beli već duže vreme imaju problema sa sastavljanjem tima iz zdravstvenih razloga.

"I pred meč sam rekao da je situacija delikatna i da se pre i posle meča uvek priča o tome. Svakog dana... Ono što je opterećujuće da predugo traje i da smo veoma malim brojem igrača odigrali veliki broj utakmica. Od danas smo u seriji od 12 mečeva u martu, teških, a proces oporavka ili pripreme je nešto što je specifično zbog zdravstvene situacije".

On je otkrio da je Lengston Hol odradio tek dva treninga i da duga pauza mu ne daje za pravo da ga pusti na teren, sve dok ne potpuno potpuno fizički spreman.

"Imao je bolest, treba nositi sve to i sačekati dobar nivo spreme", zaključio je Radonjić.

Zvezda već u petak gostuje Olimpijakosu u Pireju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: