Lukaku napustio trening Junajteda, prihvatio ponudu Juventusa

Napadač Mančester junajteda Romelu Lukaku napustio je popodnevni trening Mančester junajteda.

Izvor: Z.K.

Sreda, 31.07.2019.

17:51

Lukaku napustio trening Junajteda, prihvatio ponudu Juventusa
Photo by Michael Regan/Getty Images

Ostrvski mediji prenose da je Belgijanac prihvatio ponudu Juventusa i da je sva prilika da će uskoro postati član prvaka Italije.

Lukaku nije igrao na poslednjim utakmicama za Junajted tokom priprema u Australiji i Aziji, a nije ga bilo na terenu ni na meču u Oslu sa Kristijansundom.

Veruje se da će bivši igrač Čelsija i Evertona u italijanskom klubu imati platu od devet miliona evra, a očekuje se da će Juventus platiti Mančester junajtedu oko 80 miliona evra.

Postojala je ideja o razmeni dva kluba te da u drugom pravcu krene Argentinac Paulo Dibala, ali pošto je sam slučaj razmene igrača komplikovana pravna procedura, realnije je da će transferi biti realizovani kao dva posebna ugovora. Naravno ukoliko Dibala prihvati da zaigra u Junajtedu.

Dibala bi u narednih 24 časa trebalo da razgovara sa trenerom Mauricijom Sarijem, pre nego što konačno odluči da li će u Junajted ili će ostati u Italiji.

Nezvanično, on traži da ima platu u visini od deset miliona evra, umesto sadašnjih 7,5 miliona, koliko dobija po sezoni u Juventusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: