"Petarda" Čukaričkog u Jermeniji! VIDEO

Fudbaleri Čukaričkog su sa 5:0 savladali Banants u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: SV

Utorak, 16.07.2019.

17:00

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici trenera Aleksandra Veselinovića su dominirali celim tokom meča i uspeli da nadvise rezultat iz prve utakmice, koju su na svom terenu dobili rezultatom 3:0.

Čukarički će se u drugom kolu kvalifikacija sastati gotovo sigurno sa ekipom Moldea, koja uoči revanš duela protiv Rejkjavika ima prednost od 7:1 iz prve utakmice.

Igrači beogradskog kluba su svoje namere na gostovanju pokazali već na startu meča, pošto je u trećem minutu Luka Stojanović prvi put zatresao mrežu jermenskog tima.

Mladi napadač Čukaričkog Slobodan Tedić je 31. minutu duplirao prednost svog tima i sa tim rezultatom se otišlo na veliki odmor.

Svega četiri minuta je bilo potrebno igračima srpskog tima da postignu gol u drugom poluvremenu - to je učinio Luka Luković posle prelepog solo prodora.

Nekada velika nada Partizana Veljko Birmančević je zaigrao od 53. minuta, a 18 minuta kasnije se upisao u strelce.

Talentovani vezista je u 75. minutu iznudio jedanaesterac, a siguran realizator je bio Stojanović, za konačnih 5:0.

Tok meča i golovi:

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Sastavi:

Čukarički: Belić - Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac - Kovač, Docić - Vidosavljević, Stojanović, Luković - Tedić.

Banants: Ajrapetjan - Ajvazjan, Kpodo, Voskanjan, Petrosjan - Baregamjan, Kamara, Dašjan - Melkonjan, Stanojević, Glišić.

3' - Čukarički vodi!

Izabranici trenera Aleksandra Veselinovića su već u ranoj fazi utakmice stigli do gola, precizan je bio Stojanović posle dodavanja Vidosavljevića. 20' - Čukarički vreba svoje šanse iz kontranapada, domaćin pokušava na sve načine da kreira šansu za gol.

25' - Beogradski tim dominira.

30' - Čukarički vodi 2:0!

Vidosavljević je pokušao šutem, Ajrapetjan je odbio loptu, a na nju je natrčao Tedić i sproveo je u mrežu.

45' - Kraj poluvremena. 49' - Čukarički vodi 3:0!

Svega četiri minuta u drugom poluvremenu je bilo potrebno fudbalerima beogradskog kluba da stignu do novog gola, ovoga puta je strelac bio Luković. 71' - Čukarički vodi 4:0!

Strelac četvrtog gola za beogradski klub je bio Veljko Birmančević, koji je desetak minuta ranije ušao u igru umesto Tedića. 75' - Čukarički vodi 5:0!

Birmančević je iznudio prekršaj u kaznenom prostoru, arbitar je dodelio jedanaesterac Čukaričkom, a siguran realizator penala je bio Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: