Borjan "častio" Haićane polufinalom Gold Kupa VIDEO

Fudbaleri Kanade eliminisani su sa Gold Kupa nakon poraza od Haitija sa 3:2 posle velikog preokreta.

Izvor: SN

Nedelja, 30.06.2019.

12:40

Borjan
Foto: AP Photo/Michael Wyke

Ova vest neće preterano rastužiti ljude iz Crvene zvezde pošto se njihov golman Milan Borjan nešto ranije priključuje treninzima svog tima.

Najsiromašnija zemlja zapadne hemisfere napravila je istorijski uspeh u Hjustonu pošto je preokrenula i od 0:2 na poluvremenu iskoristivši opuštanje i silne kiksove protivnika iz najsevernije zemlje Amerika slavivši sa 3:2.

Kanada je, kako kažu i tamošnji, silno razočarani mediji "načinila samoubistvo" u čemu je značajan uticaj imao i njen golman, Milan Borjan.

Prvi gol smo videli već u 18. minutu, kada je mrežu Haitija zatresao Džonatan Dejvid, a samo 10 minuta kasnije stiže i drugi pogodak, koji je bio delo Lukasa Kavalinija i tada se već činilo da je pobednik rešen i da će Kanada ići na Meksiko u polufinalu.

U drugom poluvremenu, Kanada i Haiti su "zamenili uloge". Negde u 50. minutu, golman Crvene zvezde Milan Borjan pravi veliku grešku, što Dukens Nazon koristi i postiže prvi gol za Haiti.

Posle 20 minuta je dosuđen i jedanaesterac za Haiti, koji je Bazile iskoristio, a u 76. minutu Gerije šutira na gol Kanade, Borjan ponovo nespretno reaguje i lopta završava u mreži, Haiti pravi veliki preokret i zakazuje duel sa Meksikom u polufinalu Gold Kupa.

Uspeli su Kanađani da postignu gol za izjednačenje, ali je ipak dosuđen ofsajd.

Polufinale Gold kupa između Haitija i Meksika igra se u Glendejlu u sredu od 4 časa ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: