Pešić: Ključ pobede biće dobra odbrana i kontra

Košarkaši Barselone večeras od 19.15 gostuju ekipi Anadolu Efesa u drugom susretu četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Izvor: Z.K.

Petak, 19.04.2019.

10:49

Pešić: Ključ pobede biće dobra odbrana i kontra
Foto: Starsport

Španci su u prvom meču kod kuće izgubili i sada će imati težak posao da načine brejk u Istanbulu.

Trener Barselone Svetislav Pešić ipak smatra da ništa još nije rešeno i da Barselona ima dobre izglede da se plasira dalje, ali samo ako bude prikazala bolju igru nego u prvom susretu.

"Moramo da naučimo mnogo iz prvih deset minuta sa prethodnog meča. Ukoliko želimo da pobedimo, moramo igrati daleko snažnije i sa mnogo više koncentracije. Sa odbranom kao u prvoj utakmici nemamo se čemu nadati", izjavio jje srpski stručnjak.

Kaže da mu se nije dopalo ni kako su igrači reagovali u pojedinim momentima.

"Imam utisak kao da smo imali strah od promašaja, od poraza", dodao je Pešić. On kaže da bez obzira na sve, stanje lako može da se promeni. Kaže da ima i strategiju za uspeh.

"Uvek imam samopouzdanje, ovde smo da bismo pobeđivali. Želimo da igramo dobro iz kontre, ali to je već zavisno od toga koliko imate samopouzdanje da se branite kako treba", zaključio je Pešić.

U drugom susretu ove večeri sastaju se od 21.15 Real Madrid i Panatinaikos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: