Posle Belinelija i Galinari "odjavio" Italiju

Danilo Galinari, košarkaš Los Anđeles Kliperse, saopštio je da neće igrati za reprezentaciju Italije u predstojećem "prozoru" kvalifikacija za Mundobasket.

Izvor: PT

Sreda, 22.08.2018.

17:00

Posle Belinelija i Galinari
Foto: Getty Images

Krilni košarkaš potvrdio je da za "Gazetu" da neće nastupati protiv Poljske (14.9) i Mađarske (17.9).

Ranije u toku nedelje i Marko Belineli je saopštio da neće igrati za nacionalni tim.

"Nažalost neću moći da se pridružim nacionalnom timu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Bio sam veoma motivisan i uzbuđen što ću predstavljati Italiju ovog leta, međutim u dogovoru sa Klipersima, medicinskim timom i agentom, došao sam do zaključka da je bolje da ostanem u SAD i spremim se za novu sezonu", rekao je Galinari.

Italija se nalazi u grupi F i zauzima drugo mesto sa četiri pobede i dva poraza. Litvanija je prva sa 6/0, dok od trećeg do šestog mesta slede selekcije sa učinkom od 3/3 (Poljska, Holandija, Hrvatska, Mađarska).

Na Mundobasket u Kini 2019. plasiraće se tri najbolje ekipe iz svake grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: