Grizman se na najbolji način oprostio od Atletika?

Francuski napadač Antoan Grizman na najbolji način se oprostio od Atletiko Madrida, pošto će najverovatnije napustiti klub.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

22:55

Grizman se na najbolji način oprostio od Atletika?
Photo by Maja Hitij/Getty Images

Grizman će, prema pisanju svetskih medija pojačati Barselonu za više od 100 miliona evra, ali se potrudio da ga ‘Jorgandžije’ pamte po dobrom.

Momak iz grada Makon je u finalu Lige Evrope postigao dva pogotka u trijumfu nad marsejskim Olimpikom i doneo svom timu trofej u drugom po jačini evropskom takmičenju – 3:0.

Grizman, koji je u Madrid došao iz Real Sosijedada, odigrao je još jedan fantastičan duel u Ligi Evrope i stigao do osam pogodaka u ovom takmičenju, što mu je rekord karijere, a potrudio se da mrežu protivnika zatrese u svakom kolu eliminacione faze.

On ima priliku da popravi golgeterski učinak u La Ligi, gde je do sada 19 puta bio strelac.

Ipak, izgleda da je vreme za novi izazov, a prema onome što je pokazao u prethodnih nekoliko sezona, izvesno je da će Barselona dobiti fantastično pojačanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: