Navijači posle novog poraza: Kad će Teo na teren?

Kako doći od 4-0 do skora 5-10 najbolje znaju u Los Anđeles Klipersima.

Izvor: MLJ

Nedelja, 19.11.2017.

09:13

Navijači posle novog poraza: Kad će Teo na teren?
Getty images

Franšiza iz Los Anđelesa je uspela da od obećavajućeg početka sezone i uvodne četiri pobede izgubi deset od narednih 11 mečeva.

Poslednji poraz u nizu je sinoćni od Šarlot Hornetsa, 102:87, a od obećavajućeg početka i utiska da je Blejk Grifin odlaskom Krisa Pola postao pravi vođa ekipe, nije mnogo toga ostalo.

Poslednju pobedu Klipersi su ostvarili protiv Dalasa početkom novembra i od tada znaju samo za poraze, osam uzastopnih.

U "lob sitiju" je sve išlo kako treba dok nisu počeli problemi sa povredama. Između ostalih, povredio se i Miloš Teodosić koga mnogi navijači Klipersa prepoznaju kao razlog za dobre rezultate na početku sezone.

Tu su međutim i Patrik Beverli i Danilo Galinari. Teodosić odsustvuje posle nezgodne povrede zgloba protiv Finiks Sansa 22. oktobra, a navijači Klipersa veruju da je krajnje vreme da se vrati.

Srpski plej je počeo sa laganim treninzima pa se u Los Anđelesu nadaju da bi što pre mogao da "uskoči" u roster i pomogne timu koji je u poslednjih mesec dana "potonuo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: