Nova senzacija: Posle Marija eliminisan i Vavrinka

Posle ispadanja prvog nosioca Endija Marija, na Mastersu u Monte Karlu dogodilo se novo iznenađenje – eliminisan je Stan Vavrinka.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 20.04.2017.

15:26

Nova senzacija: Posle Marija eliminisan i Vavrinka
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Vavrinka, koji zauzima treću poziciju na ATP listi, poražen je u trećoj rundi od Urugvajca Pabla Kuevasa, rezultatom 6:4, 6:4.

Momak iz Konkordije odigrao je savršen meč – pošto je propustio dve brejk lopte na startu, nije se stegao, već je krenuo da napada i kontroliše ritam. Prvi put je servis rivalu oduzeo za 2:1, da bi stečenu prednost lako sačuvao do kraja seta.

Igrao je raznovrsno, malo je grešio i inteligentnim rešenjima potpuno razoružao Švajcarca. Prvi gem drugog seta bio je odlučujući – napravio je brejk iz prve šanse i onda rutinski priveo susret kraju.

Do jedne od najvećih pobeda u karijeri stigao je nakon izbacivanja našeg Viktora Troickog, a sada ga čeka duel sa Lukom Pujem, koji je prošao već posle tri gema sa Adrijanom Manarinom.

Šampion iz 2014. godine neće izgubiti mnogo bodova jer je prošle sezone zaustavljen u četvrtfinalu od kasnijeg osvajača Rafaela Nadala.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 4.273.775 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: