Nova vest
Tenis

Četvrtak, 04.06.2020.

10:51

Novak: Jeo sam meso tri puta dnevno – sada nemam obrok do podne

Prvi teniser sveta Novak Đoković još jednom je govorio o svojoj ishrani.

Izvor: MS

Autor: MS

Novak: Jeo sam meso tri puta dnevno – sada nemam obrok do podne
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Đoković je izjavio da je srećan što je odlučio da promeni način ishrane jer je, prema sopstvenom priznanju, jeo meso tri puta dnevno.

Pročitajte još Đoković otkrio da ne jede po 16 sati

Ujedno, otkrio je i kako se hrani u jednom danu.

"Kada se probudim volim da popijem čašu tople vode sa kapima limuna, što je odlično za detoksikaciju. Onda napravim zeleni 'smuti' sa snaćem, spirulinom i drugim povrćem. Takođe, jedem puno voća za doručak", rekao je Novak za "Tennis united".

Novak je dodao i da obično ne jede omlet.

"Ne biste potrošili mnogo novca na moju hranu. Obično ne jedem ništa do podne", otkrio je Novak.

Đoković je potvrdio da sledi biljnu ishranu iz biljnih izvora, poput voća, povrća, mahunarki, orašastih plodova ili soje.

"Radim to već pet godina. Istina je da sam odrastao na potpuno suprotnoj dijeti, nakon što sam jeo meso tri puta dnevno. Promenio sam se i presrećan sam zbog toga", rekao je Đoković i priznaje da kada poziva prijatelje na roštilj kod kuće, sprema salatu, krompir ili drugo povrće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d