Nova vest
Tenis

Subota, 16.12.2017.

17:03

Beker o saradnji s Novakom: U tišini male sobe...

Boris Beker, nekadašnji nemački teniser, osvrnuo se na period kada je bio trener Novaka Đokovića i veruje da su uradili dobar posao.

Izvor: B92

Autor:B92

Beker o saradnji s Novakom: U tišini male sobe...
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Legendarni Nemac i jedan od najboljih tenisera današnjice okončali su saradnju krajem 2016. posle tri godine i 25 osvojenih turnira.

Đoković je tokom saradnje sa Bekerom osvojio šet Gren slem titula, po dva Australijen opena i Vimbldona, te po jednom US Open i Rolan Garos, koji mu je bio prvi u karijeri.

"Mogu da zamislim da je, u tišini male sobe, pomislio: ’Vreme probedeno sa Bekerom je bilo poprilično dobro", rekao je Beker.

On je istakao da Andre Agasi, koji je sada na čelu Novakovog tima, može da mu pomogne da se vrati na vrh.

"Agasi je veoma dobar čovek, a u Melburnu ćete videti blisku saradnju. Da li Agasi ima potencijala da bude trener? Da. Da li je bio prvi na svetu? Jeste. Da li je osvajao Grend slemove? Jeste. Da li ima karakter da Đokoviću govori istinu? Da. Zavisi li finansijski od njega? Ne. To su sve dobri faktori za trenera koji radi sa superzvezdom", dodao je Nemac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve