Nova vest
Tenis

Petak, 03.02.2017.

23:14

Đoković: Ne osećam se dobro

Novak Đoković nije bio zadovoljan igrom u pobedi nad Danilom Medvedevim, kojom je doneo drugi poen Srbiji protiv Rusije u Dejvis kupu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Đoković: Ne osećam se dobro
Starsport

Đokoviću je Medvedev zbog umora predao meč pri rezultatu 3:6, 6:4, 6:1, 1:0, pa Srbija posle prvog dana u Nišu ima veliku prednost od 2:0.

"Ne osećam se dobro zbog ramena. Pobeda je pobeda, jeste da je predaja, a krivo mi je jer gajim prijateljski odnos sa Medvedevim. Njegov debitantski meč se, nažalost, tako završio. Ostvarili smo bitan trijumf i dobili dosta samopouzdanja", rekao je Đoković za RTS posle meča.

On je dodao da nije siguran da će nastupiti u dublu.

"Iskreno, ne znam da li ću igrati. Selektor je autoritet i taj koji treba da odluči šta je najbolje za ekipu. Dušan Lajović je spreman, postoje razne kombinacije. Nadam se da ćemo sve rešiti u subotu oko plasmana dalje", rekao je Đoković, uz izvinjenje niškoj publici zbog, kako je naveo, loše igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve