Nova vest
Tenis

Subota, 13.09.2008.

13:39

Pašanski umesto Tipsarevića

Boris Pašanski igraće umesto povređenog Janka Tipsarevića za Dejvis kup reprezentaciju Srbije protiv Slovačke.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Drugi teniser Srbije po renkingu nije se dovoljno oporavio od povrede, pa je selektor Bogdan Obradović pozvao Pašanskog za plej-of duele u Slovačkoj.

"Bilo je mnogo kombinacija kada je Janko i definitivno odustao, ali smo se jednoglasno opredelili za Pašanskog. Bila je želja da u ekipi imamo igrače spremne za sve varijante, odnosno tenisere koji mogu ravnopravno da igraju u singlu i dublu. Boris se uklapa u taj profil, pri tom je spreman, nalazi se u Beogradu, i nije bilo dileme da li će nam se pridružiti", izjavio je Obradović.

Novak Đoković je stigao u Beograd i dobio nekoliko dana odmora, Viktor Troicki vredno trenira, dok će Nenad Zimonjić na vreme stići iz SAD.

Srpska ekspedicija će u nedelju krenuti u Bratislavu, kako bi se što bolje pripremila za odlučujuće mečeve za ulazak u Svetsku grupu Dejvis kupa koji su na programu od 19. do 21. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve