Nova vest
Rukomet

Nedelja, 22.01.2023.

10:00

Danac odgovorio Vujoviću: Nisam tako vaspitan

Rukometaš Danske Matijas Gidsel odgovorio je na kritike selektora Irana Veselina Vujovića.

Izvor:

Autor:

Danac odgovorio Vujoviću: Nisam tako vaspitan
Foto: Profimedia

Vujoviću se nije svideo potez Skandinavca sa meča protiv Hrvatske, kada je odbio da pruži ruku Domagoju Duvnjaku koji ga je pre toga grubo oborio.

"Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželeti, ali sve mi je uspeo pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti izvinjenje. Ne zanima me kakav je igrač i je li bio MVP ovoga ili onoga, nikad taj miš neće biti ni senka Duvnjaka. Ovo je rukomet, grub i kontaktni sport, nakon faula ti sportski prilazi legenda, a ti mu odbijaš dati ruku. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Hajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da potcenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to uradio", rekao je tada Vujović.

Usledio je i odgovor Danca.

"Nisam pročitao članak, ali sam video naslov da sam mali miš. Generalno, mislim da se nigde ne bi trebalo takvim tonom da se komentariše. Bio je to pomalo nasilan komentar. Nisam vaspitan da tako po medijima komentarišem ljude. Ne želim to da komentarišem jer nema smisla. Uostalom, cela ta priča oko mene i Duvnjaka nema smisla. Razgovarali smo, ali ne pred kamerama i sve smo rešili“, izjavio je Gidsel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve