Nova vest
Rukomet

Petak, 27.01.2012.

16:58

Sportisti: "Svi uz Srbiju"

Zbog nabujalih strasti i najava sukoba između srpskih i hrvatskih navijača, sportisti Milorad Čavić i Nenad Borovčanin pozvali su na smirivanje situacije.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Čavić je u izjavi za B92 rekao da je vreme da tenzije prstanu i da su sukobi odavno završeni.

"Moramo da krenemo napred. Šta je bilo bilo je. To je sport i treba se tako i ponašati. Ja razumem da ima onih koji žele sukobe, ali oni su u manjini. Neka prevlada razum", rekao je Milorad Čavić.

"Sve oči su uprte u nas. Mi danas moramo da pokažemo kakvi smo domaćini, na dan velikog srpskog prosvetitelja Save. Ja molim i apelujem na sve prisutne u areni da gromoglasnim aplauzom pozdrave himne i zastave obe selekcije. Mi danas moramo da pokažemo da smo pravi domaćini i normalni ljudi" rekao je Nenad Borovčanin.

I iz rukometnih saveza obe zemlje stigli su apeli da se strasti smire i da ne bude sukoba.

Pojedini hrvatski navijači krenuli su organizovano iz Hrvatske. Postoje najave da će pripadnici navijačkih grupa "Bad blue boys" i "Torcida" pokušati da se sukobe sa istomišljenicima iz Srbije.Policija kontroliše sve granične prelaze i ne dozvoljava ulazak u zemlju navijačima iz Hrvatske, koji nemaju kartu za polufinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve