Nova vest
Rukomet

Utorak, 06.11.2007.

11:59

Nenad Peruničić ponovo u Zvezdi!

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Proslavljeni reprezentativac našeg nacionalnog tima Nenad Peruničić vratio se u Crvenu zvezdu. Posle skoro deceniju i po nastupa za inostrane klubove Peruničić se vratio u srpski rukomet, postigao dogovor sa čelnicima beogradskog kluba, prenosi "Sport" i uskoro će potpisati ugovor sa "crveno-belima", koje je napustio 1993. godine.

"Dogovorili smo se. Vraćam se u Crvenu zvezdu. To je definitivno! Zadovoljan sam ponudjenim uslovima i ispunila mi se želja da se jednog dana vratim u Crvenu zvezdu i da u njoj jednog dana završim karijeru", rekao je Peruničić, koji će zvanično biti predstavljen u petak.

Predsednik Crvene zvezde Blažo Čabarkapa veliki je optimista posle povratka Peruničića u redove aktuelnog šampiona Srbije.

"Ne da mislim da smo povratkom ovakvog asa titula bliže, već smo 100 odsto uvereni da ćemo ponovo da budemo šampioni", kaže Čabarkapa.

36-godišnji Peruničić je sezonu 2007 počeo u Alhesirasu, koji je napustio zbog finansijskih problema tog španskog kluba. U karijeri je takođe nastupao i za PSŽ, Bidaso, Kil, Magdeburg, Valau, Al-Ali, Pik Seged i Barselonu.

Od brojnih trofeja koje je osvojio tokom blistave karijere izdvajamo dve titule šampiona Evrope i četiri titule šampiona Nemačke. Sa reprezentacijom je osvojio dve "bronze", na Evropskom prvenstvu 1996. godine i Svetskom prvenstvu 1999.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu