Nova vest
Tenis

Četvrtak, 07.06.2018.

08:26

Da li se Vajda za stalno vraća u Novakov tim? (FOTO)

Na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića, najboljeg srpskog tenisera, ponovo je stavljeno da je Marijan Vajda glavni trener našeg igrača.

Izvor: PT

Autor: PT

Da li se Vajda za stalno vraća u Novakov tim? (FOTO)
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Početkom aprila Novak je vratio Marijana Vajdu u svoj tim na mesto prvog trenera, međutim tada je rečeno da je njegova uloga da pomogne Novaku da se što bolje spremi za sezonu na šljaci.

U tom trenutku nije postojao nikakav konkretan dogovor oko dalje saradnje, a niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada.

"Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena", naveli su početkom aprila za B92 iz Novakovog tima.

I dalje se ne zna koliko će potrajati njihova saradnja, ali raduje što na zvaničnom sajtu ponovo piše da je Vajda trener srpskog igrača.

Vajda je pomogao dosta srpskom teniseru u prethodna dva meseca, pošto je Novak počeo da igra mnogo bolje, što se ustalom vidi i po rezultatima.

Đoković je pre dva dana završio učešće na Rolan Garosu, pošto je u četvrtini finala poražen od Marka Čekinata posle velike borbe i četiri seta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve