Nova vest
Promo

12.3.2024.

0:00

B92, sport i tačka!

Za sve sportske fanatike sledi vest koja će odjeknuti. Slušajući vaše želje, sportske vesti od sada su dostupne na novoj adresi – B92.sport.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.net

B92 i sport, dva termina stvorena da idu zajedno, donose svim ljubiteljima potpuno novo korisničko iskustvo. Radikalno novi dizajn, dodatne funkcionalnosti, veća preglednost – sve to ubuduće će biti sinonimi za B92.sport.  

Sveže informacije, najpreciznije analize, intervjui sa ljudima koji oblikuju svet sporta, autorski tekstovi naših novinara... znače da ćete uvek biti u toku sa najnovijim rezultatima, transferima i ekskluzivnim sportskim sadržajima.

Navigacija kroz naše sportske sadržaje sada će biti lakša nego ikada pre. U sklopu redizajna donosimo vam i tagove sa ključnim ličnostima i temama, kako biste jednostavno pronašli baš ono što vas zanima.

U rubrici “U fokusu” imaćete prilike da pročitate šta o aktuelnostima iz sveta sporta misle novinari naše redakcije. Naravno, kao i do sada, u komentarima ćete i dalje moći da se (ne) saglasite sa njihovim mišljenjem.

Specijali u novom ruhu

Specijali po kojima su naše sportske stranice uveliko prepoznatljive dobijaju novu dimenziju, pružajući vam dublji uvid u teme koje su vam važne.

B92.sport

Već sada, pred vama su dva "sezonska" košarkaška specijala - Evroliga i NBA. Rezultati "večitih" u Evropi, kao i uspesi Jokića i kompanije "preko bare" prate se sa posebnom pažnjom.

I to nije ni izbliza sve – godinama kroz naše specijale slavimo Novakove trijumfe na grend slemovima i nastavićemo tako i ubuduće. Spremamo i igre – stare, dobro vam poznate, ali i neke nove, do sada neviđene.

A dok se planeta sprema za Igre u Parizu i EURO u Nemačkoj, redakcija B92.sport vredno se priprema za praćenje naših (i ne samo naših) učesnika na njima.

B92.net

Naše kolege za vas s mesta događaja otkrivaće tajne najvećih sportskih manifestacija. I ove godine bićemo na svim najvećim teniskim turnirima, Olimpijskim igrama, Prvenstvu Evrope u fudbalu, na ključnim utakmicama naših timova i reprezentacija. Sve to kako vam nijedan detalj ne bi ostao neispričan.  

Da biste sve saznali prvi, pratite nas i na našim nalozima na društvenim mrežama. Čekamo vas –Facebook, Instagram, X (Twitter), TikTok, Threads, Viber

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve