Nova vest
Promo

Subota, 28.01.2023.

12:00

Ispratite Jokića na putu do 3. MVP titule uz 2000 RSD Admiralbet bonusa dobrodošlice

Košarkaši Denvera su pretpeli poraze na poslednje dve utakmice na kojima nisu mogli da računaju na svog najbitnijeg igrača, Nikolu Jokića.

Izvor: B92

Autor:B92

Ispratite Jokića na putu do 3. MVP titule uz 2000 RSD Admiralbet bonusa dobrodošlice

Najpre je prvoplasirana ekipa sa Zapada u neizvesnoj završnici poraženi od Oklahome sa 101:99, čime je prekinuta serija od 9 uzastopnih pobeda, da bi pre par dana izgubili i od Milvokija.

Između te dve utakmice Nagetsi su slavili u Nju Orleansu, a aktuelni MVP je ostvario 15. tripl-dabl ove sezone. Ono što je interesanto je da je Nikoli samo jedna asistencija nedostajala da na poslednjih 7 odigranih utakmica ostvari 7 tripl-dablova, što samo govori o tome u kakvoj formi se nalazi srpski as.

Sledeći meč izabranici Majkla Melouna igraju protiv Filadelfije u subotu uveče sa početkom od 21 čas, a srećom po Embida, nastup Nikole Jokića je i dalje pod znakom pitanja, što za naše igrače i ne predstavlja neki problem, pošto smo nedavno uveli mogućnost klađenja uživo na poene NBA igrača.

Ovo je prava prilika da se otvorite AdmiralBet nalog i preuzmete Bonus dobrodošlice koji možete iskoristiti tako što ćete podržati Vaše omiljene NBA igrače svake večeri.

Sve što treba da uradite je da se registrujete na sajtu AdmiralBet.rs i verifikujete Vaš nalog i Bonus dobrodošlice u visini od 2000 dinara bez depozita će Vam biti dostupan odmah.

Bonus sredstva koja su Vam dodeljena možete iskoristiti za sportsko klađenje ili slot igre po Vašem izboru, a za ljubitelje košarke smo spremili sjajne promocije. Jedna od tih je promocija u kojoj igrač ima zadatak da tipuje poene, asistencije ili skokove za 5 igrača iz Evrolige, nakon čega ga očekuje freebet u iznosu od 10% od uplate za svaki odigrani tiket po ovim uslovima. Ako ipak više pratite regionalnu košarku, očekuje Vas freebet u visini od 20% od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži tipove za 5 igrača ABA lige.

Pored ovih promocija, u toku su još mnoge druge o kojima možete saznati više na ovom linku, a ukoliko veći deo vremena provodite na Vašem mobilnom telefonu ili tabletu, preporučujemo Vam da instalirate AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju i pokupite dodatnih 2000 dinara bonusa.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu AdmiralBeta i uz Bonus dobrodošlice za sve nove igrače podržite Vaše omiljene igrače svake noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu