Nova vest
Promo

Sreda, 25.05.2022.

11:55

Da li ste spremni za ukrcavanje u Mozzart avion za Katar? Najveće kvote su put do leta iz snova

Nigde nećete da nađete veće koeficijente na Romu i Bode Glimt

Izvor: B92

Autor:B92

Da li ste spremni za ukrcavanje u Mozzart avion za Katar? Najveće kvote su put do leta iz snova
Foto: Profimedia

Da li ste spremni da pratite duel Srbije i Brazila na Mundijalu u Kataru? U toku je nagradna igra Mozzarta. Vodimo 122 najboljih kladilaca na utakmicu Orlova i Selesaa.

Kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije Mozzart je spremio takmičenje "Pogodi najveću kvotu", i svakodnevno deli nagrade najuspešnijima. Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine sa velelepnog Lusail stadiona.

Epicentar fudbalskih dešavanja ove srede je Tirana i stadion Er Albanija. U finalu Kupa konfederacije igraće Roma i Fejenord. Bukmjekeri Mozzarta spremili su za ovaj meč kvotu na keca koja će u svakom trenutku da bude najveća na svetu. Osim duela u prestonici Albanije, promo kvotu dajemo i na trijmf Bode Glimta u norveškoj Elitseriji protiv Stremsgodseta. Ukrcavanje na Mozzart avion lakši je uz ove najveće kvote.

ROMA – FEJENORD (SREDA, 21.00), KEC 2,45

U Tirani pada odluka o premijernom osvajaču Lige konfederacije. Žoze Murinjo u prvoj sezoni na klupi Vučice ima šansu da ispiše istoriju i na Olimpik donese prvi evropski trofej. Portugalac zna kako se osvajaju evropski trofeji, ali to nije slučaj i sa Romom, koja je tokom svoje istorije izgubila dva velika finala. Prvo ono iz 1984. godine nasred Olimpika od Liverpula u finalu Kupa šampiona, a potom i onaj dvomeč u finalu Kupa UEFA sa Interom sedam godina kasnije. Fejenord je na putu do finala elimnisao Partizan u osmini finala. Klub iz Roterdama igra ofanzivno, na gol više. Vučica je imala dobru uvertiru pred meč u Tirani. Dobila je Torino u gostima sa 1:0 i obezbedila Ligu Evrope naredne sezone bez obzira na ishod večerašnjeg duela. Fejenord je odigrao poslednji meč Eredivizije pre 10 dana i poražen je od Tventea na svom “Tiganju” (1:2). Ovi timovi su odigrali dvomeč šesnaestine finala Lige Evrope pre sedam godina. Roma je bila uspešnija. Pobedila je u Roterdamu sa 2:1, dok je u Rimu bilo 1:1.

BODE GLIMT – STREMSGODSET (SREDA, 18.00), KEC 1,40

Šampion Norveške je tek na petom mestu Elitserije. Lilestrem je pobegao čak osam bodova, pa Bode mora da se trgne ako želi da odbrani krunu koju je osvajao prethodne dve godine. Posle dva vezane remija, žuto-crni su slavili prošle nedelje na gostovanju Havesundu sa 4:1 i najavili izlazak iz krize. Stremsgodset je prijatno iznenadio, ima bod više od Bodea. Na poslednje četiri utakmice, Stremsgodset je osvojio čak 10 bodova, pa neće biti lako timu Kjetila Knudsena da slavi pred svojm navijačima. Bode je ove sezone pobedio samo jednom na svom stadionu, a tri puta je odigrao nerešeno. Prošle godine je Bode razbio današnjeg rivala, slavio je sa čak 7:2. Na četiri od pet prethodnih duela ovih timova bilo je tri ili više golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve