Nova vest
Promo

Utorak, 19.10.2021.

11:45

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,50, Inter 1,22, Sporting 2,45, Seltik 1,65!

Nigde nećete naći veće

Izvor: B92

Autor:B92

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,50, Inter 1,22, Sporting 2,45, Seltik 1,65!
Foto: Profimedia

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona i Lige Evrope, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju.

Za danas su spremili četiri kvote, i to dvojke na Liverpul i Sporting, odnosno jedinice na Inter i Seltik, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ATLETIKO MADRID - LIVERPUL (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,50

Atletiko Madrid je pre dve godine šokantno izbacio Liverpul u osmini finala Lige šampiona, tadašnjeg branioca titule, čime je još jednom postalo jasno kako je strateg Jorgandžija Dijego Simeone čovek za velike stvari, iliti žargonski rečeno "partibrejker". Ove sezone žreb je spojio Madriđane i Redse u grupnoj fazi, gde posle dva kola Liverpul ima maksimalan učinak, a Atletiko pobedu i remi. Jirgen Klop, dakle, ima priliku da se osveti Simeoneu, i pošalje signal da će se njegovi momci boriti za "ušati" pehar. Prvi od dva susreta u kratkom vremenskom roku mogao bi da odredi dalj tok ambicija oba tima u ovom takmičenju.

INTER - ŠERIF (UTORAK, 21.00), KEC 1,22

Inter se u prošlom kolu ispromašivao u Kijevu na gostovanju Šahtjoru, koji i dalje ne igra evropske utakmice na svom stadionu već u Kijevu. Večeras u Milano dolazi najveće iznenađenje dosadašnjeg toka kampanje, moldavski Šerif, koji je mimo svih očekivanja lider Grupe D sa maksimalnih šest bodova. Međutim, upravo taj podatak nosi novi, do sad neviđeni pritisak za Moldavce, jer ih više niko neće potcenjivati. Real Madrid se opekao na Bernabeuu, kao i Šahtjor u Tiraspolju, pa teško da će istu grešku da ponovi i Inter. Ipak, Nerazuri su za vikend glatko poraženi na Olimpiku od Lacija sa 3:1, dok je Šerif nanizao pet pobeda, osnosno u seriji je od 19 duelaa bez poraza na svim frontovima.

BEŠIKTAŠ - SPORTING (UTORAK, 18.45), DVOJKA 2,45

Dvoboj davljenika, i prvi od dva ključna susreta za Bešiktaš i Sporting. Naime, prvo i drugo mesto ne mogu da ugrabe osim ako se ne dogodi čudo, jer su turski i portugalski prvak otvorili grupnu fazu Lige šampiona sa dva poraza od Ajaksa i Dortmunda. Sada im sledi međusobni dvomeč koji će dati odgovor na pitanje ko će nastaviti kontinentalnu avanturu u Ligi Evrope. Bešiktaš je doživeo tri poraza na četiri poslednja meča u svim takmičenjima, nalazi se na četiri boda od vodećeg mesta u prvenstvu Turske, dok je Sporting ove sezone gubio samo u Ligi šampiona, a u nacionalnom šampionatu je na bod od čelne pozicije.

SELTIK - FERENCVAROŠ (UTORAK, 16.30), KEC 1,65

Seltik je daleko od dana slave po kojima pamtimo zeleno-bele dresove. Gazda Škotske je ponovo Glazgov Rendžers, koji je ponovo lider sa četiri boda prednosti posle devet kola, pa Kelti moraju da se zadovolje podređenom ulogom u prvenstvu. Ne blistaju puleni Angelosa Postekoglua ni u Ligi Evrope, u sklopu koje danas dočekuju Ferencvaroš. Seltik posle dve runde grupne faze, baš kao ni mađarski šampion, nema nijedan bod posle sudara sa Leverkuzenom i Betisom. Škotski velikan slavio je prethodnog vikenda protiv Madervela, dok je tim iz Budimpešte neočekivano poražen kod kuće od Zalaegersega.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve