Nova vest
Promo

Subota, 25.09.2021.

12:30

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Real Madrid 1,60, Liverpul 1,55, Lion 1,40!

Nigde nećete naći veće.

Izvor: B92

Autor:B92

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Real Madrid 1,60, Liverpul 1,55, Lion 1,40!
EPA-EFE/Juanjo Martin

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para u Primeri, Premijer ligi i Ligi 1, odnosno jedinice na Real Madrid i Lion, i dvojka na Liverpul.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

REAL MADRID - VILJAREAL (SUBOTA, 21.00), KEC 1,60

Real Madrid je odigrao poslednji duel sa samopouzdanjem. Karlo Ančeloti je pronašao zajednički jezik sa timom, pa Blankosi deluju veoma ozbiljno.

Počeli su u Ligi šampiona pobedom u Milanu nad Interom, a posle toga su u dva kola Primere isporučili osam golova teškim rivalima - Valensiji (2:1) i Majorci (6:1). Real Madrid je do danas bez poraza, pet pobeda i remi sa Levanteom (3:3).

Večeras u Madrid stiže Viljareal, koji je tek u protekloj rundi ostvarili prvu pobedu ove sezone. Čak i na pripremama Žuta podmornica nije nikoga uspela da baci na kolena.

Start u Ligi šampiona bio je miran, pošto je u domaćem meču protiv Atalante završeno miroljubivo 2:2. Ovaj rezultat je obradovao fanove i može se smatrati uspešnim početkom.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

BRENTFORD - LIVERPUL (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,55

Brentford se vratio u najviši rang Engleske prvi put od 1947. godine i nije pokazao strah.

Na pet utakmica Pčele su ostvarile dve pobede i dva nerešena ishoda, što im je donelo osam bodova i devetu poziciju na tabeli.

U poslednjem kolu Brentford je pobedio Vulverhempton u gostima sa 2:0 i to je dovoljna opomena Liverpulu. Redsi dele lidersku poziciju Premijer lige sa Čelsijem.

Do sada su u pet kola zabeležili četiri slavlja i remi. Treba istaći uspeh Liverpula u prvom meču grupne faze Lige šampiona, gde je savladao Milan sa 3:2.

LION - LORIJAN (SUBOTA, 21.00), KEC 1,40

Lion nije imao dovoljno snage prošle sezone, iako je potencijal tima takav da treba da se bori za najveća priznanja u Ligi 1.

Prošle nedelje Dečaci su uspešno startovali u Ligi Evrope, gde su pobedili Rendžers sa 2:0.

Novi trener Peter Boš još se upoznaje sa ekipom i nije baš impresionirao, pošto Olimpik u sedam kola prvenstva Francuske zauzima šestu poziciju sa 11 bodova, 10 manje u odnosu na lidera PSŽ.

Večeras Lionu na noge dolazi Lorijan, koji je takođe u novu kampanju krenuo sa novim kormilarom, Kristofom Pelisijeom. Lorijan je trenutno za bod uspešniji od Liona.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve