Nova vest
Odbojka

Petak, 19.10.2018.

13:50

Boškovićeva: Tek sledi ono pravo; Mihajlovićeva: U III setu pokazale snagu

Srpska odbojkašica Tijana Bošković rekla je, posle plasmana u finale Svetskog prvenstva, da "ono pravo tek sledi".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Boškovićeva: Tek sledi ono pravo; Mihajlovićeva: U III setu pokazale snagu
Foto: FiVB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je u Jokohami, u prvom polufinalu, savladala Holandiju sa 3-1 (25:22, 26:28, 25:19, 25:23).

"Sve čestitke devojkama i stručnom štabu... Držali smo se zajedno od početka utakmice, nije bilo lako od samog početka. Srećni smo, ali ono pravo tek sledi. Bez obzira sa kim budemo igrali finale daćemo sve od sebe da na kraju budemo zadovoljni", rekla je Boškovićeva, prenosi Odbojkaši savez Srbije.

Naše odbojkašice napravile su istorijski uspeh plasmanom u finale Svetskog prvenstva, a kvota da će postati najbolje na planeti je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale SP Srbija - Italija.

Srpske odbojkašice će se za titulu prvaka sveta boriti protiv Italije, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Kine posle velike borbe u pet setova.

"U finalu smo! Jako smo srećni i ponosni. Utakmica je bila iscrpljujuća, i fizički i psihički. Ekipa Holandije igra jaku odbojku tokom celog prvenstva, dosta dobro su se pripremili za nas, ali smo izdražli njihove napade. Treći set je možda bio i najbitniji gde smo uspele da se vratimo i pokažemo svu snagu ovog tima. Sada je najbitnije da se odmorimo i spremimo za sutrašnji meč", rekla je Mihajlovićeva.

Finale je na programu u subotu od 12.40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve