Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.01.2024.

08:50

Bogdanović nizao trojke na oproštaju od Dekija VIDEO

Bogdan Bogdanović postigao je 17 poena u porazu Atlanta Hoksa od Golden Stejt Voriorsa 134:112.

Izvor: B92

Autor:B92

Bogdanović nizao trojke na oproštaju od Dekija VIDEO

Bogdanović je u emotivnoj večeri u San Francisku, gde je u centru pažnje bio oproštaj od Dejana Milojevića, pogodio četiri trojke iz devet pokušaja (6/11 iz igre).

Kapiten reprezentacije Srbije je imao i tri asistencije uz po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Voriorsi su odigrali prvu utakmicu od Milojevićeve smrti, a ova pauza od osam dana je najduža u NBA ligi od 2021. kada su San Antonio Sparsi imali devet dana slobodno.

"Ratnike" su predvodili sa po 25 poena predvodili Stefen Kari (8 asistencija) i Džonatan Kaminga (9 skokova), te Klej Tompson sa 24 poena.

Povratnik Drejmond Grin je kao rezervista dodao 12 poena uz pet skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić je kao starter učestvovao sa 10 poena (4/6 iz igre) uz po tri skoka i asistencija za 16 minuta na parketu.

U ekipi Atlante Dežonte Marej postigao je 23 poena uz sedam skokova i sedam asistencija, a Džejlen Džonson 21 poen uz devet skokova i šest asistencija.

Sadik Bej je ubacio 18 poena uz sedam skokova, 13 je dodao Peti Mils, dok je Klint Kapela imao po 11 poena i skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu