Nova vest
Košarka 23

17.5.2024.

15:51

Obradović: Jasno je zašto smo izgubili prve dve utakmice VIDEO

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poprilično jasno zbog čega je njegova ekipa izgubila prve dve utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde.

Izvor: Tanjug

Peđa Milosavljević/Starsport

On je pozvao navijače da podrže tim i bodre ga kao što su to radili cele godine.

Partizan posle dva vezana poraza od Zvezde mora da pobedi u nedelju od 20.30 u Areni ukoliko želi da produži finalnu seriju i sačuva šansu da odbrani pehar osvojen lane.

"Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Potrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina Arena.

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kad smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sad kad dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

Košarkaški klub Partizan je pozvao navijače da navijaju fer i sportski i da bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, nipošto ne ubacuju predmete na teren.

"Glasna, srčana podrška usmerena prema crno-belom timu neka bude još jednom ponos svih koji istinski vole Partizan", stoji u klupskoj objavi!

Dodaje se da su posle sastanka svih bezbednosnih službi, usvojeni protokoli za narednu utakmicu i kompletan plan organizacije sigurnosti svih aktera meča.

"Na ulazima u dvoranu, biće pojačane provere, stoga Klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi, ranije dodju u Beogradsku arenu", zaključuje se u objavi Partizana.

Podeli:

Komentari 23

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu