Nova vest
Fudbal 1

17.5.2024.

22:58

Trener Voše: Finale Kupa šansa za istoriju

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović kaže da je njegova ekipa spremna za najvažniju utakmicu sezone u kojoj se piše istorija.

Izvor: Tanjug

Srđan Stevanović/Starsport

On je istakao da njegovi igrači u finalu Kupa protiv Crvene zvezde moraju biti dobri i u napadu i u odbrani.

Fudbaleri "stare dame" u utorak, 21. maja, od 20 časova i 15 minuta, igraju utakmicu finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, na stadionu Lagator u Loznici.

"Svesni smo da možemo da budemo upisani u istoriju, to je neka vrsta pritiska, ali moramo da budemo fokusirani na teren, a ne rezultat, verujem u igrače i tu sam da ih podržim kad naprave greške. Moramo da budemo fokusirani na to šta ćemo da radimo. Trofej bi bio značajan za klub. Zvezda je jedna vrsta favorita, veliki klub sa puno trofeja, ali daćemo sve od sebe", rekao je Bandović na današnjoj konferenciji za medije.

Crnogorski stručnjak je dodao i da su svi igrači zdravi.

"Mateus je osetio mali bol u nozi, ali danas je trenirao i svi smo spremni. Iskoristićemo period do utakmice da se dobro oporavimo i osvežimo da bismo istrčali utakmicu kao i pretežno sve koje smo dobili i dobro igrali", kazao je Bandović.

Kapiten "lala" Dejan Zukić veruje da neće biti problema sa snagom iako su odmarali manje od Crvene zvezde.

"Ja sam u prvom timu već šest godina. Imao sam tu čast da dignem moj prvi trofej sa Vojvodinom i to baš pehar za kup. Što se tiče porodičnog duha, digli smo ga na maksimum u drugoj polusezoni i sad bi ovo bio šlag na tortu i mislim da mi to možemo", rekao je Zukić.

Prema rečima kapitena, "noge će same trčati u finalu".

"Mi smo profesionalci, isto ti je da li igraš na strani ili kod kuće. Ranije smo imali problem na strani, ali smo prelomili u glavi. Želim da u Loznicu dodje što više naših navijača i da nas podrži, a mi ćemo im vratiti", zaključio je Zukić.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu