Nova vest
Košarka

Subota, 15.04.2023.

10:15

Jokić na "vukove" – poznata satnica

Košarkaši Denvera neće imati lak posao u prvoj rundi plej-ofa gde ih očekuju Minesota Timbervulvsi.

Izvor:

Autor:

Jokić na
Foto: Profimedia

Ekipa Krisa Finča je preko plej-ina i pobedom nad Oklahomom (120:95) obezbedila svoje mesto među najboljima, a nije tajna da baš ne leže ekipi iz Kolorada.

Dva tima su ove sezone odigrala četiri meča i imaju polovičan učinak, što je svakako uspeh za Kara Entonija Taunsa i njegove saigrače s obzirom na to da je reč o lideru konferencije. Ako premotamo sezonu unazad, videćemo da je rival Denvera iz Severozapadne divizije slavio na čak tri od četiri meča.

Sigurno je da će igrači Majka Melouna imati motiv više da poprave utisak, a prvu priliku za to će imati u ponedeljak od 04.30 časova u Koloradu. Drugi meč se igra na istom mestu u četvrtak od 04.00h.

Serija se potom seli u Minesotu, gde će ih Timbervulvsi ugostiti u subotu od 03.30 časova, kao i još jednom u istom terminu dva dana kasnije.

Eventualna peta utakmica se igra u Denveru 25. aprila, šesta u Minesoti 27. aprila, a "majstorica" ponovo u Koloradu 29. aprila.

Pobednik ovog duela će u polufinalu konferencije igrati protiv boljeg iz susreta Los Anđeles Klipersa i Finiks Sansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu