Nova vest
Košarka

Petak, 06.05.2022.

08:00

Filadelfija bez Embida i u trećoj utakmici

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid najverovatnije neće igrati ni na trećoj utakmici serije protiv Majami Hita.

Izvor: RM

Autor: RM

Filadelfija bez Embida i u trećoj utakmici
Foto: Profimedia

Ova informacija saopštena je iz kluba, ali i dalje postoji određena doza optimizma da će Embid moći da zaigra na utakmici broj tri koja će se odigrati u FIladelfiji.

Embid je, podsetimo, zadobio frakturu desne orbitalne kosti u šestoj utakmici serije sa Toronto Reptorsima i to ga je primorali da prve dve utakmice serije sa Majamijem bude odsutan.

Povreda koja je Embida odvojila od parketa na početku serije s Hitom zadesila se pred kraj šeste utakmice s Reptorsima pri ubedljivom vođstvu FIladelfije.

Veliki deo košarkapke javnosti kritikovao je Doka Riversa zbog toga što je svog najboljeg igrača držao u igri u tom trenutku.

Sa druge strane i Hit je bio oslabljen u prve dve utakmice neigranjem Kajla Laurija, koji je takođe povređen.

Laurijev status je nešto bolji nego što je to slučaj sa Embidom, budući da je plejmejker Majamija pod znakom pitanja za treću utakmicu, te postoji dosta veća verovatnoća da će igrati u utakmici broj tri.

Majami je lako izašao na kraj sa Filadelfijom u prve dve utakmice i ukoliko se Embid ne vrati na parket, Siksersi će jako teško imati šansu za neki bolji rezultat u ovoj seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu