Nova vest
Košarka

Sreda, 31.01.2024.

08:20

Lebron razočaran: Svako može da nam ispraši tur!

Lebron Džejms je bio razočaran posle još jednog poraza LA Lejkersa.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lebron razočaran: Svako može da nam ispraši tur!
Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Ovog puta, Lebron i drugovi položili su oružje u Atlanti, 138:122.

Bez Entonija Dejvisa stvari su po Lejkerse išle daleko teže, a vo im je bio još jedan poraz u kojem je zakazala odbrana i kada su prfimili više od 130 poena.

Koliko je Atlanta bila bolja svedoči to da su u drugom delu Lejkersi bili u stanju da smanje zaostatak na maksimalno deset poena.

Logično što je Lebron još jednom konsatovao da stvari ne idu kako se očekivalo.

"Bilo koje veče možemo da dobijemo bilo koji tim u NBA. Opet, isto tako može da se desi da nam bilo ko iz NBA ispraši tur! Kakav nam je skor? Ispod 50 odsto? Da, 24-25. Tu smo gde smo", kaže Lebron.

Primetno je odsustvo Dejvisa.

"Morate da imate bolju komunikaciju u posedu lopte, jer će uvek biti grešaka. Kada je Dejvis tu, on nas štiti tu treću liniju odbrane. Kada ga nema, moramo da komuniciramo stalno. I ja moram da budem bolji", primetio je Džejms.

S druge strane, Trej Jang i drugovi prikazali su odličnu šutersku partiju.

"Trudili smo se da gađamo iz svih pozicija. Kada ne šutirate, ponekad time dozvolite protivniku da ostane u igri, da uđe u ritam, da se osećaju dobro. Ali kad šutirate kao večeras, tog osećaja nema", kaže Jang.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu