Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.08.2022.

10:10

Pešić u novom problemu – povredio se Bjelica

Nemanja Bjelica, dugogodišnji reprezentativac Srbije, doživeo je povredu.

Izvor: LN

Autor: LN

Pešić u novom problemu – povredio se Bjelica
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako prenosi "Mozzartsport", Bjelica je povredio list zbog čega je odmah prebačen na snimanje.

Bjelica predstavlja novu glavobolju za selektora Svetislava Pešića, koji zbog povrede ne može da računa na nekoliko igrača, najskorije Bogdana Bogdanovića i Aleksu Avramovića.

Novi-stari krilni centar Fenerbahčea je povredu zaradio tokom prijateljske utakmice sa Crnom Gorom, a do nje je navodno došlo bez kontakta sa drugim igračem...

"Orlovi" na poziciji "četiri" imaju igrače kao što su Nikola Kalinić i Vladimir Lučić, uz eventualno igranje Dejana Davidovca, Boriše Simanića ili Marka Jagodića Kuridže, za kojeg se očekivalo da ne bude na finalnom spisku.

Ozbiljnost Bjeličine povrede još nije poznata i čekaju se prvi rezultati lekara.

Pešićevu Srbiju prvo očekuju kvalifikacije za Mundobasket, 25. avgusta protiv Grčke i tri dana kasnije protiv Turske, a zatim i Evrobasket koji za "orlove" počinje 2. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d