Štimac poručio "pljuvačima": Nemojte onda da dolazite u halu! VIDEO

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci protiv Albe, ali se dotakao i one manjine koja je ponovo bila protiv njih.

PT/LNIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

* Zvezda ostala bez goriva u produžetku – i Alba slavila u Areni!

Crveno-beli su izgubili pred domaćom publikom od ekipe iz Berlina i posle meča usledile su brojne kritike i psovke sa tribina.

"Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi. To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo... Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže", rekao je Štimac.

Opširnije izjavu Štimca čujte u našem videu.

strana 1 od 2 idi na stranu