Nova vest
Košarka

Petak, 17.01.2020.

21:31

Štimac poručio "pljuvačima": Nemojte onda da dolazite u halu! VIDEO

Vladimir Štimac, centar Crvene zvezde, zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci protiv Albe, ali se dotakao i one manjine koja je ponovo bila protiv njih.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Štimac poručio
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crveno-beli su izgubili pred domaćom publikom od ekipe iz Berlina i posle meča usledile su brojne kritike i psovke sa tribina.

"Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi. To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo... Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže", rekao je Štimac.

Opširnije izjavu Štimca čujte u našem videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d