Nova vest
Košarka

Utorak, 17.09.2019.

15:00

Darko Miličić se vraća košarci

Darko Miličić je svojevremeno bio 2. pik na NBA draftu i već neko vreme je u penziji i odlučio je da se ove sezone vrati na parket prenosi "Basketball sphere".

Izvor: SN

Autor: SN

Darko Miličić se vraća košarci
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Darko Miličić će zaigrati za ekipu "I come to play" koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi.

Članovi ekipe "I come to play" biće još nekoliko bivših reprezentativaca poput Branka Cvetkovića, Jove Stanojevića, ali i basketaških reprezentativaca Dušana Buluta, Dragana Ćeranića…

Bolje upućeni u košarkaška zbivanja u Novom Sadu, znaju da grupa nekadašnjih profesionalaca već izvesno vreme za svoju dušu igra “pet na pet”. Iz tog druženja rodila se ideja da svoja ikustva iz znanja prenesu mlađim naraštajima tim/projekat “I can play”, u kome “asistiraju” grad Novi Sad i američka ambasada.

"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako...", rekao je Miličić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d