Nova vest
Košarka 5

24.5.2024.

8:38

Počije KLS: Zvezda brani titulu, povratnik Partizan

Završnica Košarkaške lige Srbije počinje ovog petka, mečevima polufinala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

U prvom duelu sastaju se Partizan i Mega od 18 sati u Beogradskoj areni, dok od 20.30 aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda dočekuje FMP u nekadašnjem Pioniru.

"Večiti rivali" i "ružičsti" direktno su se našli među četiri najbolje srpske ekipe, dok je tim iz Železnika kroz doigravanje izborio poziciju  u KLS.

"Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru", rekao je trener Crvena zvezde Janis Sferopulos.

Trofej KLS brane crveno-beli, koji u osvojli osam poslednji trofeja, a crno-beli posle dve godine pauze vraćaju se u domaći šampionat, koji us poslednji put osvojili 2014. godine.

"Počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo", rekao je Obradović.

Polufinalna serije igra na dve dobijene utakmice.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

3 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

5 h

Novo Sport Video Menu