Pronađeni svi napadači iz Zadra

Zadarska policija identifikovala je i pronašla sedmoricu maloletnika koji su 12. decembra kamenovali autobus sa košarkašima Partizana.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 21.12.2010.

18:19

Default images

Tom prilikom je lakše povređen trener 'crno-belih', Vlade Jovanović.

Napadači su stari između 14 i 16 godina, a policija će protiv njih podneti poseban izveštaj zadarskom opštinskom javnom tužiocu za maloletnike. Svi su osumnjičeni za krivična dela "uništavanja i oštećenja tuđe imovine i nasilničkog ponašanja u vezi sa zločinom iz mržnje".

Posle utakmice koju je Partizan igrao protiv Zadra, grupa maloletnika je sačekala autobus kojim su Beograđani išli na aerodrom i zasula ga kamenicama, nakon čega su se razbežali.

Pre pet dana policija je pronašla dvojicu napadača starih 15 i 16 godina, a danas je saopšteno da su identifikovana i pronađena i preostala petorica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: