"Zajon nije Lebron, a nije ni Barkli"

Sten van Gandi prokomentarisao je svoj novi tim i prvu zvezdu Zajona Vilijamsona.

Izvor: SN

Četvrtak, 22.10.2020.

18:00

Photo by Ashley Landis - Pool/Getty Images

Sten van Gandi je u razgovoru za američke medije potvrdio da će postati novi trener Nju Orleans Pelikansa.

Odmah je upitan za mišljenje o rosteru Pelikana, pa je Van Gandi rekao da je oduševljen što će raditi sa mladim timom.

"Imamo devet igrača sa manje od 25 godina, što znači da je tim pun mladih talenata, a tu su i veterani koji zajedno čine produktivan sastav. Džru Holidej, Itvan Mur, Džej Džej Redik i Derik Fejvors daju pravi balans. Bili su 13. na Zapadu, pa nije baš da su bili na korak od plej-ofa, ali imaju talenat i nisu daleko", iskren je bio Van Gandi.

Zajon Vilijamson je uvek interesantna tema za razgovor.

"On je unikatan igrač. Kombinacija snage, brzine i eksplozivnosti kakvu ne viđamo stalno... Ljudi ga porede sa Čarlsom Barklijem i Lebronom Džejmsom, ali on nije ni jedan ni drugi. On je unikatan. Ono što svi vide je ogromno telo i sjajan odraz uz brz prvi korak, pa poređenja krenu sama od sebe"

Zajon je u sezoni iza nas beležio 22,5 poena u proseku uz 6,3 skokova i 2,1 asistencija na 58% šuta iz igre i tek 64% šuta sa linije za slobodna bacanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: